Декорација

Најнови

Киви на стапче со чоколаден прелив

Направи сам Рецепт - Киви на стапче со чоколаден прелив | Napravi sam - Kivi na stapce so cokoladen preliv

Консумирањето киви е многу здраво, а само еден плод од ова овошје содржи доволно витамини Ц за да ги задоволи дневните потреби на возрасен човек. Во споредба со лимонот, кој има 40 милиграма Ц витамин, во кивитe има дури од 100 до 400 милиграми Ц витамин во 100 грама плод.

Повеќе »

Разубавете го школскиот аксесорис со шарен селотејп

Направи сам - Разубавете го школскиот аксесорис со шарен селотејп | Napravi sam - Skolski aksesoris so saren selotejp

Декоративниот селотејп е шарен, забавен и се употребнува за најразлични направи сам проекти. Тука ви даваме неколку идеи како да го искористите шарениот декоративен селотејп за да го разубавите школскиот акцесоар.

Повеќе »

Како да ги свиткате коритците на учебниците

Направи сам - Како да ги свиткате коритците на учебниците за училиште или факултет | napravi sam - kako da gi svitkate koticite na ucebnicite za skolo ili fakultet

Денес е 1ви септември – почеток на нова учебна година. Враќањето во училиште значи набавка и подготовка на материјалите потребни за учење. Затоа, денес ќе ви презентираме како да ги завиткате новите учебници и работни тетратки за да ги зачувате коритците на книгите како нови.

Повеќе »
Close