Почетна / Napravi Sam (страна 20)

Napravi Sam

Детски паун костум за маскенбал

Detski paun kostum za maskenbal

Следете го деталниот туторијал во продолжение и направете му на вашето дете прекрасен костум – паун во кој ќе изгледа преслатко. Не заборавајте да му направите мала фото-сесија за овој маскенбал да го запамети засекогаш.

Повеќе »

4 типови маски од фамилијата мачки

macka maska

Ви претставуваме 4 различни маски кои имаат нешто заедничко, а тоа е што сите припаѓаат на фамилијата мачки. На видеата во продолжените ќе можете да видите како едноставно да се нашминкате како лисица, лавица, тигрица и мачка.

Повеќе »