Почетна / Napravi Sam (страна 26)

Napravi Sam

Кујнски алатки и гаџети кои ќе ви го олеснат животот | Совети и трикови

Kujnski alatki ii gadzeti del 1

Безбројните алатки и гаџети во кујната не само што можат да ви го олеснат готвењето, туку можат да ја направат храната повкусна и поинтересна. Затоа, не е важно што готвите, туку како готвите.

Повеќе »

Направете виножито со балони | Видео

Vinozito so baloni - zabava

Доколку сакате да направите ваков олтар со балони ви препорачуваме да си набавите некаква пумпа со чија помош ќе ги дувате балоните бидејќи за овој направи сам проект се потребни многу балони во боите на виножитото (црвена, жолта, зелена, сина).

Повеќе »