Почетна / Napravi Sam (страна 3)

Napravi Sam

Како да наместите постелнина за помалку од 30 секунди

Трикови и совети - Како да наместите постелнина за помалку од 30 секунди | Trikovi i soveti - Kako da namestite postelnina za pomalku od 30 sekundi

Дали сте успеале да ја наместите постелнината на креветот за помалку од 30 секунди? Така и си мислевме, но не се секирајте бидејќи откако ќе го гледате видеото ќе научите трик како најлесно можете да го наместите креветот.

Повеќе »

Домашен Ајвар

Направи сам - Рецепт за правење домашен ајвар | Napravi sam - recept za pravenje na domasen ajvar

Зимницата за многу е незамислива без ајвар, а таа може да се направи само од пиперки или со додаток на патлиџан. Дознаваме најдобар рецепт за најдобар ајвар и може да се потврди дека навистина е одличен. 

Повеќе »

Кутија спомени од новородено бебе

Направи Сам - кутија спомени од новородено бебе | Kutija spomeni od novorodeno bebe

Во овој пост ќе ви дадеме идеја како можете да ги сочувате спомените од вашето новородено бебе во кутија/рамка која можете да ја чувате на видно место во вашиот дом бидејќи изгледа навистина интересно и секојдневно ќе ви буди пријатни чуства.

Повеќе »