Почетна / Napravi Sam (страна 4)

Napravi Sam

Рецепт за маршмелоу

Направи сам рецепти - Маршмелоу | Napravi sam Recepti - Marsmelou

Американците ги јадат како тост со бисквити и топено чоколадо, а најдобри се во комбинација со топло чоколадо. Во филмовите често ги среќаваме и како ги потпекуваат на оган во камп.

Повеќе »