Почетна / Декорација

Декорација

Кутија спомени од новородено бебе

Направи Сам - кутија спомени од новородено бебе | Kutija spomeni od novorodeno bebe

Во овој пост ќе ви дадеме идеја како можете да ги сочувате спомените од вашето новородено бебе во кутија/рамка која можете да ја чувате на видно место во вашиот дом бидејќи изгледа навистина интересно и секојдневно ќе ви буди пријатни чуства.

Повеќе »

Војничка чинија за овошје

Направи сам - Војничка чинија за овошје направена од пластични играчки војници | Napravi sam - Vojnicka cinija za ovosje napravena od plasticni igracki vojnici

Дали како мали сте играле со мали пластични војници? Ако одговорот е ДА и ако сеуште ги чувате дома не употребливи ви предлагаме да го направите овој лесен и интересен направи сам проект со рециклирана стопена пластика.

Повеќе »

Бебешка играчка за над кревет со геометриски фигури

Направи сам - Бебешка играчка за над кревет со геометриски фигури | Napravi sam - Bebeski igracki za nad krevet so geometriski figuri

Нежна бебешка играчка за над кревет е одличен начин за занимавање на вашето новороденче додека лежи во неговото креветче. Денес ќе ви презентираме како можете сами да направите геметриска бебешка играчка за над кревет.

Повеќе »