Почетна / Популарно

Популарно

Јајца – Еднорози 🦄

Велигден - јајца еднорози | Veligden - jajca ednorozi

Потребни материјали: јајца пенкало цветчиња гранче силиконски лепак Инструкции: Сварете ги јајцата. Со пенкалото нацртајте ги замижаните очи, а со силиконот односно лепакот на врвот од јајцето залепете ги цветчињата и гранчето. Малку работа, а ефектот е и повеќе од впечатлив.

Повеќе »