Почетна / Популарно / Нова година

Нова година

Оригами лапион во форма на дијамант

Направи сам - Оригами лапион во форма на дијамант | Napravi sam - Origami lampion vo forma na dijamant

Не ви се потребни скапи украси и лампиони за да ја направите вашата новогодишна елка да изгледа фантастично. Се што ви е потребно да ги направите овие лампиони во фома на дијамант е лист хартија и малку повеќе време.

Повеќе »

Едноставни рустични новогодишни декорации

Направи сам - Рустични новогодишни декорации: елка, ѕвезда и петокрака - Napravi sam - Rusticni novogodisni dekoracii: elka, zvezda i petokraka

Внесете мал дел од природата во вашиот дом правејќи ги овие рустични новогодишни украси кои можете да ги закачите на елка како лампиони или да ги искористите како декорација – закачени на ѕид да висат или на маса.

Повеќе »