Чистење

Како најдобро да ги исчистите венецијанер ролетните?

Трикови и совети - Како најлесно да ги исчистите венецијанер ролетните | Trikovi i soveti - Kako najlesno da gi iscistite venecijaner roletnite

Венецијанер ролетните се навистина комплицирани за чистење, а оние кои имаат венецијанки во домот знаат дека собираат доста прашина. Кога се чистат со обична крпа често знаат да се превиткаат, па дури и да се скршат. 

Повеќе »