Почетна / Дом и градина / Чергиче од камчиња

Чергиче од камчиња

cergice-od-kamcinja-2

Сакате интересно чергиче за прагот на вратата во домот кое изгледа уникатно и малку рустично без да потрошите многу пари? Ова е вистинскиот направи сам проект за вас.

Што ви е потребно:

  • речни камчиња
  • силикон
  • подлога за лепење на камчињата (старо чергиче)

Инструкции:

Соберете речни камчиња со слични димензии. Почнете да ги лепите камчињата на подлога или старо чергиче. Потребно ќе ви биде малку трпение додека го завршите целото чергиче, но за крајниот резултат ќе вреди вложениот труд и времето.

cergice-od-kamcinja-1