Почетна / Забава / Дизајнирајте ја сами поканата за вашата свадба (со вклучен темплејт)

Дизајнирајте ја сами поканата за вашата свадба (со вклучен темплејт)

Направи сам - дизајнирани свадбена покана, свадбени покани за свадба | napravi sam - dizajnirani svadbeni pokani, svadbena pokana za svadba

Се ближи големиот ден, денот на Вашата венчавка и свадба… Дали ќе се обидете сами да ги направите поканите за вашите гости? Можеби и ќе успеете – со наша мала помош и мала вештина и креативност од ваша страна.

Симнете го темплејтот во форма на .ai фајл на вашиот компјутер, симнете интересни македонски фонтови и доедитирајте ја поканата со вашите информации како и времето и местото на венчавката.

Доколку немате инсталирано Adobe Illustrator на вашиот компјутер 30 дневна пробна верзија на програмата можете да симнете преку следниот линк

На крај, останува да ја испринтате хартијата на обичен принтер во боја дома или во фотокопирница.

Спаковајте ги поканите во убаво плико кое можете да го украсите доста едноставно, врзувајќи парче коноп во машна и суво цвеќе како лаванда или статица.

Еве го како би изгледал финалниот дезен на поканата

Направи сам - дизајнирани свадбена покана, свадбени покани за свадба | napravi sam - dizajnirani svadbeni pokani, svadbena pokana za svadba