Почетна / Декорација / Дрвен знак на кој се пишува со креда

Дрвен знак на кој се пишува со креда

Направи сам

Дали ви се допаѓа оваа есенска декорација? Правењето е многу едноставно…следете ги инструкциите од видеото.

Потребни материјали: