Почетна / Декорација / Есенски декорации за детска соба

Есенски декорации за детска соба

Направи сам - Есенски декорации | Napravi sam - Esenski dekoracii

Во видеото се претставени неколку декорации кои можете да ги направите за вашата детска соба:

  • Мали тиквички направени од стар џемпер и стегач за пунџа
  • Едноставен есенски венец
  • Hello Autumn знак на парче дрво
  • Навлака за перница направена од стар џемпер