Почетна / Забава / Филмски свадбени картички за маса

Филмски свадбени картички за маса

Filmski svadbeni karticki za masa

Доколку темата на свадбата е поврзана со филм или пак имате винтиџ детали овие филмски картички ќе бидат доста интересна декорација на масите со кои може да им посакате пријатна вечера на гостите, да ги пишува имињата на младоженците или бројот на масата на која треба да седи гостинот.

Што ви е потребно:

  • филм за фото-апарат;
  • картички на кои се напишани броевите на масите, имињата на гостите или имињата на младоженците со големина колку отворот на филмот за да можат да се пикнат внатре.

Filmski svadbeni karticki za masa

Инструкции:

Нежно протнете ја хартијата во канистерот од филмот, од местото каде филмот обично би искачал. Парчето хартија можете да го замотате до крај за гостите да мораат да ја повлечат хартијата за да ја видат содржината или да ја поставите не толку длабоко за да се гледа целата или дел од содржината.

Filmski svadbeni karticki za masa

Filmski svadbeni karticki za masa