Почетна / Рецепти / Пијалоци / Кафе за уметничките души

Кафе за уметничките души

kafe za umetnicki dusi (10)

Добрите баристи со помош на лажичка или чепкалка за заби на кафето ќе ви нацртаат практично скоро се што ќе посакаат во бело кафеава комбинација.

Овој пат можностите им се поголеми за цртежот да изгледа поубаво со тоа што при цртањето можат да користат разни прехранбени бои и вашето кафе да изгледа како слика на Ван Гог. Во прилог ви нудиме видео и слики да погледнете како изгледа сето тоа.

https://www.instagram.com/p/BESbwqxQB2u/

https://www.instagram.com/p/BEmZ8aoQB1-/

https://www.instagram.com/p/BEo2bwKQB2W/

https://www.instagram.com/p/BEGu8HFQB2C/

https://www.instagram.com/p/BEJwha6QB_x/?taken-by=ibrewcoffee