Почетна / Декорација / Како да испразните сијалица без да ја скршите?

Како да испразните сијалица без да ја скршите?

Napravi sam - Kako da ispraznite sijalica bez da ja skrsite

Сијалицата е предмет кој се користи во многу интересни направи сам проекти. Но, за да можете да направите интересни декорации со сијалици во вашиот дом потребно е да знаете како правилно да ја испразните сијалицата без да ја скршите.

За таа цел, погледнете го видеото кое ви го даваме во продолжение и секако следете не во иднина за нови, уникатни направи сам проекти со сијалици.

Потребни материјали за овој направи сам проект:

  • сијалица
  • клешта шпицангла
  • мал одвртувач (штрафцигер)
  • голем одвртувач (штрафцигер)