Почетна / Трикови и совети / Мода / Како да здиплите чаршав со ластик

Како да здиплите чаршав со ластик

Како да здиплам чаршав со ластик | Kako da zdiplam carsav so lastik

Чаршафот со ластик е најпрактичен за секој кревет бидејќи не се извлекува од душекот и не треба секое утро одново да го поправате. Но, колку и да е практичен, истиот е тежок за диплење.

Затоа, погледнете го видеото во продолжение во кое е објаснето техника за како брзо и лесно да го здиплите овој чаршав за да не ви зафаќа место во плакарот.