Почетна / Мода и убавина / Коњско опавче за 5 минути

Коњско опавче за 5 минути

Направи сам Фризура - Којнско опавче за 5 минути | Napravi sam frizura - Kojnsko opavce za 5 minuti

Во видеото можете да видите како за само 5 минути да си направите совршено коњско опавче полно со волумен – совршено за секојдневна фризура за школо или за работа.

Потребни материјали:

  • четка за коса
  • голема штипка за коса
  • 2 мали штипки за коса
  • ластиче
  • црни шноли