Почетна / Маркетинг

Маркетинг

За дополнителни прашања и информации поврзани со маркетинг услугите на порталот napravisam.mk ве очекуваме да не контактирате преку е-пошта или телефон :

Лице за контакт:  Дејан Тасевски

info@napravisam.mk

Контакт тел. (+389) 78-300-490

Со почит,
Тимот на НаправиСам

Намрави сам - ценовник за рекламирање и маркетинг | Napravi sam cenovnik za reklamiranje i marketing