Почетна / Декорација / Морски тегли

Морски тегли

Направи сам - Летни морски тегли со мрежа

Ова е идеална летна декорација бидејќи содржи елементи на лето, море и плажа. Секако кога ќе идете на одмор не заборавајте да соберете неколку школки и песок кој ќе ви биде потребно за да го направите овој направи сам проект.

Потребни материјали:

  • школки
  • песок
  • свеќички
  • тегла
  • мрежа
  • коноп

Инструкции:

Обвиткајте ги теглите со мрежа и горниот дел на теглата (каде се завртува капачето) цврсто обвиткајте го со коноп. Во теглата ставете од песокот кој сте го собрале од плажа, наредете неколку школки и ставете мала свеќичка.

Направи сам - Летни морски тегли со мрежа