Почетна / Мода и убавина / Направете си кожен паричник | Видео

Направете си кожен паричник | Видео

napravi sam - Kozen paricnik

Со овој Направи сам проект навистина можете да ги изненадите вашите најмили со тоа што подарокот ќе им биде од рачна изработка и тоа токму од личноста која им го подарила.

Потребни материјали:

  • Кожа
  • Линијар
  • Скалпел
  • Игла и конец

Детални упатства за начинот на изработка на овој кожен паричник можете да најдете на следното видео.