Почетна / Декорација / Неколку интересни начини како да го разведрите вашиот дом со боја за школска табла

Неколку интересни начини како да го разведрите вашиот дом со боја за школска табла

napravi sam - boja za skolska tabla

Ова е еден од најинтересните НАПРАВИ САМ проекти кој што со самата примена веднаш ќе внесе ведрина во вашиот дом. Се што ви е потребно е боја која што се применува за боење/обложување на школските табли.

Погледнете за што се работи.

Обојте ја вашата масичка и вашите деца никогаш повеќе нема да ги карате ако цртаат на неа.

napravi sam - boja za skolska tabla

Нема повеќ расправање чија е чашата со вино.

napravi sam - boja za skolska tabla

Обојте ги вашите стари прозорци и нека послужат како место каде што ќе им оставате пораки на вашите најмили.

napravi sam - boja za skolska tabla

Обојте ги страните на вашата даска за сечење и напишете некоја порака за гостите или пак едноставно обележете што се наоѓа на таа страна од даската што ќе ја принесете на маса.

napravi sam - boja za skolska tabla

Обојте ги вашите кутии за складирање и секогаш ќе знаете секоја кутија што содржи.

napravi sam - boja za skolska tabla

Обојте ја една страна од вашата спална.

napravi sam - boja za skolska tabla

Обојте ги капачињата од теглите.

napravi sam - boja za skolska tabla

Обојте го вашето старо огледало.

napravi sam - boja za skolska tabla

Не се сите ботаничари па да ги знаете имињата на сите цвеќиња, затоа обојте ги вашите саксии и никој нема да ве прашува кое цвеќе како се вика.

napravi sam - boja za skolska tabla

Ставете крај на расправиите чија е чашата, така што ќе ги офарбате вашите подметачи и ќе можете да си го напишете името.

napravi sam - boja za skolska tabla