Сами направете си влажни марамици

Направи сам - Домашни влажни марамици | Napravi sam - Domasni vlazni maramici

Сигурно веќе знаете дека користите и бенефициите од влажните марамици се големи. Освен основната примена – за бришење на бебешки газиња постојат и многу други алтернативни примени на влажните марамици.

Повеќе »

Оригами лапион во форма на дијамант

Направи сам - Оригами лапион во форма на дијамант | Napravi sam - Origami lampion vo forma na dijamant

Не ви се потребни скапи украси и лампиони за да ја направите вашата новогодишна елка да изгледа фантастично. Се што ви е потребно да ги направите овие лампиони во фома на дијамант е лист хартија и малку повеќе време.

Повеќе »