Бебешка играчка за над кревет со геометриски фигури

Направи сам - Бебешка играчка за над кревет со геометриски фигури | Napravi sam - Bebeski igracki za nad krevet so geometriski figuri

Нежна бебешка играчка за над кревет е одличен начин за занимавање на вашето новороденче додека лежи во неговото креветче. Денес ќе ви презентираме како можете сами да направите геметриска бебешка играчка за над кревет.

Повеќе »

Цветен ѕид во бебешка соба

Направи сам - Цветен ѕид во бебешка соба | Napravi sam - Cveten zid vo bebeska soba

Ако очекувате нов член на семејството, најверојатно веќе го подготвувате бебешкото катче во вашиот дом. Важно е трезвено и совесно да пристапите кон уредување на неговото мало зарство и да ја претворите собата на вашето новороденче во вистинска бајка.

Повеќе »

Kапи за забава со конфети

Направи сам - Капи за роденденска забава со конфети

Роденденските капи се дел од детските роденденски забави. Можете да ги направите со некаква интересна хартија во боја или слика од омилениот јунак на вашето дете или пак можете да ги направите со конфети, цвеќиња и слично…

Повеќе »