Неколку интересни начини како да го разведрите вашиот дом со боја за школска табла

napravi sam - boja za skolska tabla

Ова е еден од најинтересните НАПРАВИ САМ проекти кој што со самата примена веднаш ќе внесе ведрина во вашиот дом. Се што ви е потребно е боја која што се применува за боење/обложување на школските табли.

Повеќе »