Направете виножито со балони | Видео

Vinozito so baloni - zabava

Доколку сакате да направите ваков олтар со балони ви препорачуваме да си набавите некаква пумпа со чија помош ќе ги дувате балоните бидејќи за овој направи сам проект се потребни многу балони во боите на виножитото (црвена, жолта, зелена, сина).

Повеќе »