Почетна / Дом и градина / Неверојатна колепка од палети во форма на полумесечина направил таткото за своето бебе

Неверојатна колепка од палети во форма на полумесечина направил таткото за своето бебе

Napravi sam - Kolepka od paleti vo forma na pomumesecina

Љубовта на таткото кон своето новородено бебе не познава граници. Оваа интересна и уникатна колепка за бебе е направена со многу труд и љубов од обични палети, шперт плоча, алат за сечење, бормашина и брусалица.

Навистина, кој не би посакал ваква креативна колепка за вашето бебе? Погледнете го видеото во продолжение, крајниот резултат дефинитивно ќе ве воодушеви.