Почетна / Дом и градина / Прекрасна масичка од палети

Прекрасна масичка од палети

napravi sam - masicka od paleti

Почнува сезоната во која што сите ќе си го бараме спасот од горештините. Во овој направи сам проект ви нудиме една прекрасна масичка за во вашиот дом, двор, викендица или тераса каде што ќе го поминувате поголемиот дел од денот со вашите најблиски пијатели.

За овој направи сам проект ке ви требаат следниве материјали:

  • една палаета
  • тркалца
  • боја за дрво
  • шмиргла
  • лепак за дрво
  • пила
  • чекан
  • шајки

Следете го видеото со детални инструкции и направете си сами дрвена масичка од палети.

Направете ја и уживајте 🙂