Почетна / Декорација / Природа во рамка

Природа во рамка

Priroda vo ramka

Ако сте љубител на природата со овој направи сам проект ќе можете да си ја врамите и да ја поставите каде што ќе посакате.

Овој Направи сам проект е доста едноставен и лесен за правење а сепак нема да остави никого рамнодушен кога ќе го погледне.

Потребен материјал

  • рамка
  • листoви од вашето омилено цвеќе/дрво

Priroda vo ramka

Во овој проект се користи Палмов лист.

За изработка на овој проект следете ги инструкциите од галеријата со слики.

Priroda vo ramka