Бебе инфографик за девојче

500 ден

Слика во рамка која ги содржи основните податоци за новороденчето.

0 од 5
Производот ќе биде испорачан за 1 работен ден
Категорија:

Опис на производ

Бебе инфографикот е рамка со слика која ги содржи основните податоци на новороденче (име и презиме, дата на раѓање, висина, тежина, должина, хоропскопски знак и слично). Тоа е идеален подарок за повојница, мекици, крштевка или роденден и останува вечен спомен!

Изберете дизајн кој вас ви се допаѓа, а ние ќе го персонализираме производот со податоците кои ќе ни ги дадете.

Дополнителни информации

Димензии на рамка

18х24cm, 21х30cm

Боја

Бела, Црна

Оценки

Не постојат оцени за производот!

Остави прв оценка за произвдот “Бебе инфографик за девојче”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

No more offers for this product!

Политика за начинот на плаќање

Доколку производот се нарача во комплет со рамка и достава, плаќањето се врши на доставувачот преку карго.

Доколку производот се нарача во електронска верзија како документ кој сам би го печателе и врамиле, плаќањето се врши на сметка.

Политика за достава на производите

Доколку производот се нарача во комплет со рамка и достава, доставата се прави преку карго на Вашата адреса.

Доколку производот се нарача во електронска верзија како документ кој сам би го печателе и врамиле, се доставува електронски на начин на кој му одговара на купувачот (преку социјални мрежи, e-mail, we transfer и слично)

Политика за враќање на производот во случај на незадоволство

Пред да се испорача производот истиот му се праќа на купувачот во електронска верзија во ниска резолуција, по одобрување на дизајнот истиот се доставува.

Поставени прашања

Нема записи.