Попуст!

Свадбена фотосесија

3.000 ден 1.500 ден

Свадбена фотосесија на денот на свадбата или пред свадба.

0 од 5

Опис на производ

Добивате свадбена фотосесија на неколку локации по избор на парот во траење од минимум 2 часа пред свадбата или за денот на свадбата.

Добивате минимум 50 фотографии во дигитална форма на USB/CD или или преку webtransfer во максимална резолуција, без лого или watermark.

Сите фотографии се обработуваат  на професионална програма за едитирање фотографии.

Доколку фотосесијата е надвор од Скопје, трошоците за превоз дополнително се наплаќаат.

Оценки

Не постојат оцени за производот!

Остави прв оценка за произвдот “Свадбена фотосесија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

No more offers for this product!

Политика за начинот на плаќање

Плаќањето се врши по фотосесијата, пред да се достават сликите.

Политика за достава на производите

Сликите од фотосесијата се доставуваат на CD/USB или преку webtransfer во максимална резолуција, без лого или watermark, претходно обработени на професионална програма за едитирање фотографии.

Поставени прашања

Нема записи.