Попуст!

Фотосесија на бебе

2.500 ден 1.000 ден

Зачувајте ги спомените на Вашето најмило со професионална фотосесија 

0 од 5

Опис на производ

Добивате фотосесија на новороденче или бебе во траење од 1 час.

Фотосесијата може да се прави во Вашиот дом или на отворено по ваш избор.

Добивате минимум 30 фотографии во дигитална форма на USB/CD или или преку webtransfer во максимална резолуција, без лого или watermark.

Сите фотографии се обработуваат  на професионална програма за едитирање фотографии.

Доколку фотосесијата е надвор од Скопје, трошоците за превоз дополнително се наплаќаат.

Оценки

Не постојат оцени за производот!

Остави прв оценка за произвдот “Фотосесија на бебе”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

No more offers for this product!

Политика за начинот на плаќање

Плаќањето се врши по фотосесијата, пред да се достават сликите.

Политика за достава на производите

Сликите од фотосесијата се доставуваат на CD/USB или преку webtransfer во максимална резолуција, без лого или watermark, претходно обработени на професионална програма за едитирање фотографии.

Поставени прашања

Нема записи.