Попуст!

Фотосесија за инфлуенсери/блогери

3.000 ден 1.000 ден

Фотосесија за instagram инфлуенсери и блогери со усогласување на темата на профилот.

0 од 5

Опис на производ

Добивате фотосесија за инфлуенсери и блогери на локации по избор во траење од минимум 1 час. Фотосесијата може да се продолжи повеќе часа.

Добивате минимум 30 фотографии во дигитална форма на USB/CD или или преку webtransfer во максимална резолуција, без лого или watermark.

Сите фотографии се обработуваат  на професионална програма за едитирање фотографии. При обработувањето се внимава сликите да бидат услогласени со темата на профилот на instagram.

Доколку фотосесијата е надвор од Скопје, трошоците за превоз дополнително се наплаќаат.

Оценки

Не постојат оцени за производот!

Остави прв оценка за произвдот “Фотосесија за инфлуенсери/блогери”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

No more offers for this product!

Политика за начинот на плаќање

Плаќањето се врши по фотосесијата, пред да се достават сликите.

Политика за достава на производите

Сликите од фотосесијата се доставуваат на CD/USB или преку webtransfer во максимална резолуција, без лого или watermark, претходно обработени на професионална програма за едитирање фотографии.

Поставени прашања

Нема записи.