Почетна / Мода и убавина / Шик градник со нитни

Шик градник со нитни

sik-gradnik-so-nitni-9

Уникатен, секси, модерен, провокативен градник кој можете да го на правите следејќи ги инструкциите во овој направи сам проект.

Потребни материјали:

  • градник
  • нитни
  • клешти
  • еластична чипка (опционално)

sik-gradnik-so-nitni-1

Инструкции:

Земете го градникот и една по една нитните полека и внимателно прицврстувајте ги. Можете да ги подредувате како што сакате.

sik-gradnik-so-nitni-2

sik-gradnik-so-nitni-3

sik-gradnik-so-nitni-4

Не брзајте бидејќи доколку заборавите добро да прицврстите некоја од нитните ќе ви падне или ќе ве изгребе.

sik-gradnik-so-nitni-5

Опционален дел:

Исечете ги страничните делови на градникот и сошијте две парчиња еластична чипка со слична боја како самиот градник со доволна големина за да можете да го врзувате одпозади.

sik-gradnik-so-nitni-7

sik-gradnik-so-nitni-8

Овој градник можете да го носите на полуотворена кошула така што дискретно ќе се гледа или доколку сте посмели можете да го носите само со сако и сукња/панталони со висок струк.