Почетна / архива бебе

архива бебе

Кутија спомени од новородено бебе

Направи Сам - кутија спомени од новородено бебе | Kutija spomeni od novorodeno bebe

Во овој пост ќе ви дадеме идеја како можете да ги сочувате спомените од вашето новородено бебе во кутија/рамка која можете да ја чувате на видно место во вашиот дом бидејќи изгледа навистина интересно и секојдневно ќе ви буди пријатни чуства.

Повеќе »

Торта од пелени

Направи сам - Торта од пелени за новородено бебе за повојница, мекици или baby shower | Napravi sam - Torta od peleni za novorodeno bebe za povojnica, mekici ili baby shower

Овие торти од пелени сигурно често ги забележувате во цвеќарите и продавниците за подароци (gift shop) и навистина се премногу интересни, несекојдневни и одличен подарок за новороденото бебенце. Најчесто се прават, односно се подаруваат за мекици, повојница или за baby shower.

Повеќе »

Бебешка играчка за над кревет со геометриски фигури

Направи сам - Бебешка играчка за над кревет со геометриски фигури | Napravi sam - Bebeski igracki za nad krevet so geometriski figuri

Нежна бебешка играчка за над кревет е одличен начин за занимавање на вашето новороденче додека лежи во неговото креветче. Денес ќе ви презентираме како можете сами да направите геметриска бебешка играчка за над кревет.

Повеќе »

Цветен ѕид во бебешка соба

Направи сам - Цветен ѕид во бебешка соба | Napravi sam - Cveten zid vo bebeska soba

Ако очекувате нов член на семејството, најверојатно веќе го подготвувате бебешкото катче во вашиот дом. Важно е трезвено и совесно да пристапите кон уредување на неговото мало зарство и да ја претворите собата на вашето новороденче во вистинска бајка.

Повеќе »