Почетна / архива бои

архива бои

Инзвонредни предлози за свадбени нокти и бидермаери

Svadbena inspiracija - Inzvonredni preglozi za nokti za svadba i bidermaeri

ако сте личност која се грижи за деталите, тогаш и маникирот е една од работите за која треба да се грижите за да го направите вашиот ден совршен – мора перфектно да биде ускладен со венчалниот прстен, тенот на кожата и секако на бидермаерот.

Повеќе »

Неколку интересни начини како да го разведрите вашиот дом со боја за школска табла

napravi sam - boja za skolska tabla

Ова е еден од најинтересните НАПРАВИ САМ проекти кој што со самата примена веднаш ќе внесе ведрина во вашиот дом. Се што ви е потребно е боја која што се применува за боење/обложување на школските табли.

Повеќе »