Почетна / архива елка

архива елка

Едноставни рустични новогодишни декорации

Направи сам - Рустични новогодишни декорации: елка, ѕвезда и петокрака - Napravi sam - Rusticni novogodisni dekoracii: elka, zvezda i petokraka

Внесете мал дел од природата во вашиот дом правејќи ги овие рустични новогодишни украси кои можете да ги закачите на елка како лампиони или да ги искористите како декорација – закачени на ѕид да висат или на маса.

Повеќе »

Како да виткате салфетки во форма на елка | Видео

Направи сам - Виткање салфетка во фома на елка како декорација за празнична трпеза | Napravi sam - vitkawe salfetka vo forma na elka kako dekoracija na prazni;cna trpeza

Обожуваме едноставни работи и декорации. Доколку некоја работа е пренатрупана со многу детали може да ве иритира – не за џабе го измислиле правилото „ПОМАЛКУ Е ПОВЕЌЕ“. Сепак, ваквиот пристап е навистина проблематичен кога се работи за новогодишните и божиќните декорации.

Повеќе »