Почетна / архива книга

архива книга

Како да ги свиткате коритците на учебниците

Направи сам - Како да ги свиткате коритците на учебниците за училиште или факултет | napravi sam - kako da gi svitkate koticite na ucebnicite za skolo ili fakultet

Денес е 1ви септември – почеток на нова учебна година. Враќањето во училиште значи набавка и подготовка на материјалите потребни за учење. Затоа, денес ќе ви презентираме како да ги завиткате новите учебници и работни тетратки за да ги зачувате коритците на книгите како нови.

Повеќе »

Направи сам: Потпирач за кревет од книги

Направи сам - Потпирач за кревет направен од книги во спална соба

Ова е навистина интересен начин како да ги прикажете старите книги на еден уникатен начин. Доколку решите да го започнете овој направи сам проект во вашата спална соба веруваме дека истата ќе добие комплетно освежување и сосема нов изглед.

Повеќе »

Букмарк за книга

Napravi sam - Leten bukmark za kniga so vklucena priprema za print

На љубителите на добрата книга им предлагаме да си направат летен букмарк за книга и да уживате во летните денови читајќи на плажа, по дома или некаде под дебела сенка.

Повеќе »