Почетна / архива коктел

архива коктел

Шарено ледени коктели

Направи сам Рецепт - Шарено леден коктел на база на бел рум

Овој коктел го нарекуваат Коктел на среќата затоа што само неговиот изглед ќе ви изнуди насмевка на вашето лице а вкусот ќе ви причини задоволство, така да пробајте да го направите и споделете го искуството со вашите пријатели.

Повеќе »