Почетна / архива оригами

архива оригами

Оригами лапион во форма на дијамант

Направи сам - Оригами лапион во форма на дијамант | Napravi sam - Origami lampion vo forma na dijamant

Не ви се потребни скапи украси и лампиони за да ја направите вашата новогодишна елка да изгледа фантастично. Се што ви е потребно да ги направите овие лампиони во фома на дијамант е лист хартија и малку повеќе време.

Повеќе »

Оригами кутија за подарок во форма на пирамида

Направи сам - Кутија за подарок во форма на пирамида | Napravi sam - Kutija za podarok vo forma na piramida

Потребно ви е да направите кутија за подарок – еве како да направите една во форма на пирамида. За што да ја користите? – Како подарок во кој можете да ставите бонбончиња, мал подарок како ланче или привезок, порака или било што друго што би ви текнало. Битно кога подарувате направете го тоа со стил. Што ви е потребно: хартија …

Повеќе »