Почетна / архива рамка

архива рамка

Кутија спомени од новородено бебе

Направи Сам - кутија спомени од новородено бебе | Kutija spomeni od novorodeno bebe

Во овој пост ќе ви дадеме идеја како можете да ги сочувате спомените од вашето новородено бебе во кутија/рамка која можете да ја чувате на видно место во вашиот дом бидејќи изгледа навистина интересно и секојдневно ќе ви буди пријатни чуства.

Повеќе »

Врамени клучеви

Направи сам - Врамени клучеви

Често ни се случува да сакаме да зачуваме некоја непотребна работа за спомен. Па така чуваме некакви безпотребни ситници по фиоките се додека не се решиме да ги фрлиме. 

Повеќе »