Почетна / архива рустично

архива рустично

Едноставни рустични новогодишни декорации

Направи сам - Рустични новогодишни декорации: елка, ѕвезда и петокрака - Napravi sam - Rusticni novogodisni dekoracii: elka, zvezda i petokraka

Внесете мал дел од природата во вашиот дом правејќи ги овие рустични новогодишни украси кои можете да ги закачите на елка како лампиони или да ги искористите како декорација – закачени на ѕид да висат или на маса.

Повеќе »