Почетна / архива спална

архива спална

Како да наместите постелнина за помалку од 30 секунди

Трикови и совети - Како да наместите постелнина за помалку од 30 секунди | Trikovi i soveti - Kako da namestite postelnina za pomalku od 30 sekundi

Дали сте успеале да ја наместите постелнината на креветот за помалку од 30 секунди? Така и си мислевме, но не се секирајте бидејќи откако ќе го гледате видеото ќе научите трик како најлесно можете да го наместите креветот.

Повеќе »

Направи сам: Потпирач за кревет од книги

Направи сам - Потпирач за кревет направен од книги во спална соба

Ова е навистина интересен начин како да ги прикажете старите книги на еден уникатен начин. Доколку решите да го започнете овој направи сам проект во вашата спална соба веруваме дека истата ќе добие комплетно освежување и сосема нов изглед.

Повеќе »