Почетна / архива шарено

архива шарено

Разубавете го школскиот аксесорис со шарен селотејп

Направи сам - Разубавете го школскиот аксесорис со шарен селотејп | Napravi sam - Skolski aksesoris so saren selotejp

Декоративниот селотејп е шарен, забавен и се употребнува за најразлични направи сам проекти. Тука ви даваме неколку идеи како да го искористите шарениот декоративен селотејп за да го разубавите школскиот акцесоар.

Повеќе »