Почетна / архива школо

архива школо

Разубавете го школскиот аксесорис со шарен селотејп

Направи сам - Разубавете го школскиот аксесорис со шарен селотејп | Napravi sam - Skolski aksesoris so saren selotejp

Декоративниот селотејп е шарен, забавен и се употребнува за најразлични направи сам проекти. Тука ви даваме неколку идеи како да го искористите шарениот декоративен селотејп за да го разубавите школскиот акцесоар.

Повеќе »

Како да ги свиткате коритците на учебниците

Направи сам - Како да ги свиткате коритците на учебниците за училиште или факултет | napravi sam - kako da gi svitkate koticite na ucebnicite za skolo ili fakultet

Денес е 1ви септември – почеток на нова учебна година. Враќањето во училиште значи набавка и подготовка на материјалите потребни за учење. Затоа, денес ќе ви презентираме како да ги завиткате новите учебници и работни тетратки за да ги зачувате коритците на книгите како нови.

Повеќе »