Почетна / архива шминка

архива шминка

Продолжете го рокот на траење на вашата маскара

Како да го продолжите рокот на вашата маскара | kako da go prodolzite rokot na vasata maskara

Откога едвај најдовте маскара која ви ги прави трепките совршени, заради секојдневната употреба таа пребргу започнува се суши, меѓутоа со овој едноставен трик ќе ја вратете во живот и ќе го продолжите рокот на вашата маскара без да се изгуби нејзиниот квалитет.

Повеќе »