Почетна / архива ѕид

архива ѕид

Цветен ѕид во бебешка соба

Направи сам - Цветен ѕид во бебешка соба | Napravi sam - Cveten zid vo bebeska soba

Ако очекувате нов член на семејството, најверојатно веќе го подготвувате бебешкото катче во вашиот дом. Важно е трезвено и совесно да пристапите кон уредување на неговото мало зарство и да ја претворите собата на вашето новороденче во вистинска бајка.

Повеќе »

Неколку интересни начини како да го разведрите вашиот дом со боја за школска табла

napravi sam - boja za skolska tabla

Ова е еден од најинтересните НАПРАВИ САМ проекти кој што со самата примена веднаш ќе внесе ведрина во вашиот дом. Се што ви е потребно е боја која што се применува за боење/обложување на школските табли.

Повеќе »