Почетна / архива 1 Април

архива 1 Април

4 типови маски од фамилијата мачки

macka maska

Ви претставуваме 4 различни маски кои имаат нешто заедничко, а тоа е што сите припаѓаат на фамилијата мачки. На видеата во продолжените ќе можете да видите како едноставно да се нашминкате како лисица, лавица, тигрица и мачка.

Повеќе »