Почетна / Трето место во категоријата НАЈДОБАР БЛОГ за 2018 година

Трето место во категоријата НАЈДОБАР БЛОГ за 2018 година

Сајт на годината - трето место во категоријата најдобар блог | Sajt na godinata - treto mesto vo kategorijata najdobar blogВо пријатен амбиент во просториите на Еу инфо центарот на 13.12.2018 година се одржа манифестацијата “Сајт на годината“ која има за цел да го промовира интернет издаваштвото и да одаде признание на најдобите веб сајтови во изминатата година.

Голема чест и задоволство ни е да објавиме дека napravisam.mk освои трето место во категоријата „Најдобар блог“. Ова е наше прво признание, но ни е особено драго бидејќи оваа година единствено публиката одлучила кои ќе бидат победници.

Честитки до сите сајтови кои освоија награда, и голема благодарност за тие кои гласаа за нас и сите креативни луѓе кои ги читаат нашите содржини и кои ги инспирираме да направат рачни изработки!

Следната година е нов предизвик, но мотивирани, со голема желба и ентузијазам продолжуваме напред!!!

Добитниците во останатите категории се следните:

Најдобра мобилна апликација

Храна и Здравје

Мода и Убавина

Автомобилизам

Туризам и Угостителство

Финансиски услуги, Банкарство и Осигурување

IT и Електроника

Најдобар сајт за владини/државни институции

Најдобар сајт за невладини организации

Образование, Наука и Култура

Е-трговија и огласи

Најдобар корпоративен сајт

Најдобар мобилен сајт

Најдобар блог

Спорт

Забава

Вести и информации

Најдобар Сајт за 2018 година