Почетна / Забава / Висечки свеќи како позадина за фото сесија

Висечки свеќи како позадина за фото сесија

Visecki sveki kako pozadina za fotosesija

Вечерна венчавка, вечерна фото-сесија во мистична атмосфера на свеќи кои овозможуваат прекрасен и романтичен амбиент.

За да ги направите овие висечки свеќи потребно ви е:

  • голема црна табла
  • жици
  • свеќи и свеќници
  • клипови и панделки за закачување на таблата

Visecki sveki kako pozadina za fotosesija - potrebni materijali

Инструкции:

  1. Исправете ја таблата;
  2. Направете две дупчиња на оддалеченост од 2-3 см едно од друго;
  3. Низ дупчињата протнете ја жицата во форма на U и протнете го свеќникот;
  4. Од задната страна на таблата прицврстете ги жиците;
  5. Наместете ги свеќите во свеќниците и таблата прикачете ја таблата на плафон за да виси;

Visecki sveki kako pozadina za fotosesija

Visecki sveki kako pozadina za fotosesija

Visecki sveki kako pozadina za fotosesija

Visecki sveki kako pozadina za fotosesija

Visecki sveki kako pozadina za fotosesija